Nieuws archief:


Bericht van overlijden: Hans van Pomeren. 2011-02-28

Vrijdag 25 februari jongstleden is onze gewaardeerde collega Hans van Pomeren op zijn werk overleden.
lees meer...


Minder spam in Januari

Doordat drie botnets hun activiteiten een paar weken fors verminderden is in januari veel minder spam verstuurd dan in voorgaande maanden.
lees meer...


iPhone favoriet bij ontwikkelaars. 2011-01-25

De iPhone is nog steeds het populairste platform bij ontwikkelaars van mobiele applicaties.
lees meer...


Access Denied

De website die in de meeste bedrijven wordt geblokkeerd, is Facebook. Tegelijkertijd is het ook weer de tweede website die juist op de whitelists van organisaties staat.
lees meer...


Nederlandse bedrijven hebben relatief vaak ICT incidenten. 2011-01-05

Nederlandse bedrijven komen relatief veel incidenten tegen bij de beveiliging van hun ICT. In 2009 had 25 procent van de grote bedrijven (met 250 en meer werkzame personen) in de Europese Unie hier last van. Dat was in Nederland met 43 procent ruim hoger. Dat blijkt uit woensdag openbaar geworden cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
lees meer...


ICT groeit in 2011 sneller dan economie als geheel. 2011-01-05

“De markt voor ICT groeit in 2011 naar verwachting met 2,0 procent.”

De markt voor ICT groeit in 2011 naar verwachting met 2,0 procent. Afgelopen jaar bedroeg de groei nog 1,1 procent. Daarmee lijkt de trend zich door te zetten naar een herstel van de ICT sector. Dat concludeert brancheorganisatie ICT Office uit voorlopige cijfers uit een onderzoek door Heliview Research onder leden van ICT Office en hun klanten.
lees meer...


Introductie nieuwe huisstijl. 2010-12-29

“Een nieuw jaar, een nieuwe koers en dus een vernieuwde naam!”

Het afgelopen jaar was voor ICM een bijzonder jaar vol uitdagingen en veranderingen. De organisatie zal vanaf 1 januari 2011 met een nieuwe koers, een vernieuwde naam, de huidige en de nieuwe mensen als ICM+ door het leven gaan.
lees meer...